Nieuws uit regio's:

Uden
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug maandag, 23 sep 2013 - 10:19

Woonbeurs Uden Veghel in Vrije Teugel

UDEN – In De Vrije Teugel wordt zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur voor de tweede keer de Woonbeurs Uden Veghel gehouden. Vorig jaar trok de eerste editie 700 bezoekers.

Woonbeurs-4
De eerste woonbeurs in Veghel was een succes

23 deelnemers met verschillende achtergronden geven die dag informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Zo is er een breed aanbod aan woningen en appartementen zowel koop als huur. Bestaande woningen, maar ook woningen die nog gebouwd gaan worden.
Daarnaast zijn er adviseurs die alles over bouw, financiering van een huis, zonne-energie, verzekeringen, samenlevingscontracten, testamenten, etcetera kunnen vertellen. Ook zijn medewerkers van de gemeenten Uden en Veghel aanwezig.
Verder zijn er de hele dag diverse presentaties. Dutch Innohouse in Veghels Buiten bijt om 11.20 uur het spits af. Notaris Gerrits & van Gulick notarissen geeft informatie over het werk van de notaris. Ook Area en RW Solar komen aan het worod. De gemeente Veghel geeft informatie over bouwen in Veghels Buiten. De gemeente Uden tot slot, verzorgt een presentatie om 14.15 uur met als thema ‘Comfortabel wonen op eigen kracht!’ (archieffoto's: Margot van Kleef)

Woonbeurs-3
De eerste woonbeurs in Veghel was een succes

Woonbeurs-1
De eerste woonbeurs in Veghel was een succes
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: Philip van den Brand 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-5669-2 
Categorie: Wonen 
Aangemaakt: 2013-09-23 10:19:46 
Laatste wijziging: 2013-09-23 10:20:41 
Gewijzigd door: Philip van den Brand