Nieuws uit regio's:

Uden
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug woensdag, 28 nov 2012 - 17:04

Early Bird kaartverkoop Halfvastenfeesten

ZEELAND- De voorverkoop voor de Halfvastenfeesten op 8, 9 en 10 maart is al begonnen. Het evenement wordt in 2013 nog grootser dan voorheen met vijf verschillende areas, zeven podia, verschillende muziekstijlen, fun, theater en acts. De organisatie doet er alles aan dit festival zo laagdrempelig mogelijk te houden zodat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld maximaal te genieten tijdens dit spectaculaire evenement.De bedoeling is dat de prijzen gelijk blijven maar het programma nog beter wordt. Door nu al kaarten aan te schaffen is er fikse korting. Early Bird is alleen te verkrijgen via de ticketshop op Facebook en de website en duurt tot 1 januari 2013. De prijs voor een driedaags combiticket bedraagt € 30,00. In de normale voorverkoop bedraagt de prijs van eenzelfde ticket € 45,00.

Members of Halfvasten
Voor de oude, getrouwe bezoekers maar zeker ook voor de nieuwe bezoekers, is een nieuw kaartconcept bedacht. Liefhebbers kunnen Member van dé Halfvastenfeesten worden. Een Member draagt het festival een warm hart toe en geniet maximaal door de vele extra’s die bij een Membership horen. Zoals een combiticket voor vrijdag- zaterdagavond en zondag, een aparte entree, abonnement op de digitale nieuwsbrief, unieke autosticker “Halfvastenfeesten Zeeland 2013”, vermelding op de website als “Member van de Halfvastenfeesten”, exclusieve toegang tot het “Members only area”.. In de Early Bird verkoop bedraagt de prijs voor een Membership slechts € 50,00.
Meer informatie is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl Volg ons ook op Twitter @halfvasten, Facebook www.facebook.com/halfvastenfeesten of bekijk eens ons YouTube kanaal www.youtube.com/user/halfvastenfeesten


2012-02-halfvastenfeesten-vrijdag-262
Voorverkoop Halfvastenfeesten is begonnen
Auteur: Paula van Hout 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-3626-2 
Categorie: Algemeen 
Aangemaakt: 2012-11-28 17:06:45 
Laatste wijziging: 2012-11-29 10:57:59 
Gewijzigd door: Tiny Verhoeven