Nieuws uit regio's:

Uden
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug donderdag, 13 jan 2011 - 8:37

Belgische fotografe Cindy Frey naar Uden

UDEN - In Expositieruimte Ton Fleskens aan de Prior van Milstraat 119 in Uden is van zaterdag 15 januari tot en met zondag 6 februari een overzichtstentoonstelling te zien van het de Belgische fotografe Cindy Frey. De officiële opening vindt zaterdag om 14.30 uur plaats.

Uitgaan-cindy-frey
Cindy Frey is zelf ook best fotogeniek en toont in Uden dan ook enkele zelfportretten.

Cindy Frey is geboren in Neerpelt op 5 september 1975 en woont sinds 14 jaar in Kortrijk. Sinds 2007 is ze freelance professioneel en internationaal fotografe waar ze zich specialiseerde in muziek –en portretfotografie, zelfportretten, dark art en reportagewerk. Ze leeft voor haar fotografie en digitale kunst en fotografeert met haar hart.
In Uden toont Cindy een verzameling van haar werk van eerdere expo’s, maar ze stelt ook twee nieuwe reeksen van telkens 12 werken tentoon. Haar Indonesische roots hebben haar op het idee gebracht om deze reeksen te maken. Ze fotografeerde 12 Indo’s uit familiale en vriendenkring. Ook maakte ze een reeks van Indonesische beelden, poppen en andere spullen. Zo zijn er Indo’s zien van de eerste generatie tot de vierde generatie. De andere werken bestaan uit tattooportretten, zelfportretten, dark art portretten, muziek en life style. Cindy heeft een eigen stijl gecreëerd die in haar werken terug keren. De tentoonstelling is op zaterdagen en zondagen te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur.

Uitgaan-cindy-frey2
‘Ik fotografeer met mijn hart’
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: André vander  Linden 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-7303-2 
Categorie: Kunst en cultuur 
Aangemaakt: 2011-01-13 08:40:09 
Laatste wijziging: 2011-01-13 08:40:09 
Gewijzigd door: André vander  Linden